Смачний Новий рік: 4 оригінальні закуски

Новорічне меню це завжди не дуже легко, адже хочеться приготувати щось нове, смачне та гарне.
 

Новий канал приготував для тебе декілька рецептів небанальних закусок.

Крабові кульки

Плавлений сир – 100 г. Крабові палички – 160 г. Яйце куряче – 2 шт. Майонез – 2 ст. л. Часник – 1 зубчик. Сіль – за смаком. Чорний мелений перець – за смаком.

Відео дня

Яйця відварити круто і остудити. У крабових паличок зрізати червоний шар. Окремо дрібно нарізати білі і червоні частини. Сир натерти на тертці, змішати з подрібненим часником і білими крабовими паличками. У миску з сиром вмішати дрібно натерті яйця і майонез. Посолити і поперчити. Вологими руками скачати кульки з маси і обваляти в стружці з червоної частини крабових паличок. Перед подачею на годину поставити в холодильник.

 «Шуба »з червоною рибою

Сьомга слабосолона – 200 г. Яйце – 4 шт. Картопля – 2 шт. Морква – 2 шт. Буряк велика – 1 шт. Майонез – 100 г. Зелень для прикраси.

Шуба з червоною рибою готується практично так само, як традиційна версія. Відварити до готовності буряк, моркву і картоплю. Буряк вариться 1-1, 5 години, картопля і морква 25 хвилин, яйця – 8 хвилин. Всі інгредієнти остудити і очистити. Моркву, картоплю і буряк натерти на крупній тертці. Яєчні білки відокремити від жовтків. Білки і жовтки натерти окремо на дрібній тертці. Сьомгу порізати дрібним кубиком. Зібрати салат шарами: риба, яєчний білок, майонез, картопля, морква, майонез, буряк, майонез і жовтки. …

Запечені перці з фетою та оливками

Червоний чи жовтий солодкий перець помити, порзіати на половинки та запекти. Готується він протягом 20-30 хвилин, потрібно, щоб перчик став м’яким. Після вкладаємо в половинки перчин начинку: подрібнена (порізана) фета, каперси та оливки. Посолити та поперчики можна за вашим смаком. За нашим досвідом, можна обійтись навіть без солі, адже каперси та оливки замінюють всі необіхдні приправи. Закуска смакує, як гарячою, так і холодною. Повірте, ви точно отримаєте задоволення! Ще й для фігури не шкідливо

Олів’є в лаваші

Оригінальна інтерпретація новорічного салату точно сподобається твоїм гостям! Тобі знадобиться: лист лаваша, 100 г ковбаси, 1 картоплина, 1 морква, 1 маринований огірок, 1 яйце, 50 г вершкового сиру, 1 ст. л. майонезу.

Приготування: Відварити яйце, картоплю і моркву до готовності. Натріть всі інгредієнти на великій терці. Змасти лист лаваша майонезом та вершковим сиром. Виклади решту інгредієнтів, зверни тугий рулет і затягни його в плівку. Відправ на годину в холодильник і наріж перед подачею. …
 

Джерело

Новини України